суботу, 7 травня 2011 р.

VITRUM


Всім привіт :)
Сьогодні чудовий весняний вихідний день. І так не хочеться сидіти вдома, треба кудись все ж таки мені вибратись погуляти ;) А як ви плануєте провести свої вихідні?
Ось цю білу футболку з Бобом Марлі я отримала від компанії Vitrum, коли була в Києві. Дякую, Вітрум! Зараз в них проходить така акція на faceboo натисніть тут, щоб перейти . Вони задають питання про різні вітаміни, а ви повинні вгадати, що це за вітамін, хто перший дасть правильну відповіть - отримує футболку на вибір, в їхньому альбомі можна переглянути всі футболки, тож якщо вас це зацікавило можете брати участь в цій акції, і не забудьте стати їхнім    прихильником на   facebook . Але отримати її можна, здається лише в Києві :)
translate 
 Всем привет :)
Сегодня замечательный весенний выходной день. И так не хочется сидеть дома, надо куда-то все же мне выбраться погулять ;) А как вы планируете провести свои выходные?
Вот эту белую футболку с Бобом Марли я получила от компании Vitrum, когда была в Киеве. Спасибо, Витрум! Сейчас у них проходит такая акция на facebook  нажмите здесь, чтобы перейти. Они задают вопросы о различных витаминах, а вы должны угадать, что это за витамин, кто первый даст правильный ответет - получает футболку на выбор, в их альбоме можно просмотреть все футболки. Если вас это заинтересовало, можете участвовать в этой акции, и не забудьте стать их поклонником на facebook. Но получить эту футболку можно, кажется только в Киеве :)

Немає коментарів:

Дописати коментар