вівторок, 4 лютого 2014 р.

Lviv architecture.


Мені хочеться писати про ці місця, де ми є, і де нас немає, місця, які нам сняться, і ці сни тягнуться з ночі в ніч, наповнюючи наші дні очікуванням наступного сюжету, місця, які нам пам'ятаються, які нас наповнюють і які ми перевозимо з собою, які до нас приростають, які нам болять, які не можна відірвати від себе, бо вони відриваються тільки разом зі шкірою, ми плачемо від своєї пам'яті.

Дзвінка Матіяш - Роман про Батьківщину


Продовжую радувати новими для вас фотографіями зі Львова. Цього разу я розповім вам про львівську архітектуру. Саме через неї мені найбільше хотілось побувати там.

Львів, він якийсь дрімучо-коричневий. Опинившись у ньому, здається, що ти у якомусь старовинному місті десь років  400 тому. Архітектура у ньому  наскрізь просякнута історією. Дуже багато старих будівель та будиночків. Адже саме цим він і славиться. А завдяки тому, що Львів дуже щільно забудований, а вулички у ньому досить вузькі, виникає таке приємне відчуття затишку та захищеності. 

Мені дуже сподобалось те, що майже всі головні пам'ятки архітектури зосереджені в центрі міста. Можна безкінечно ходити вулицями і насолоджуватись чудовою атмосферою, старовинними спорудами і хорошою музикою. Я обожнюю ту кольорову гаму, яка переважає у Львові, така собі ніжно-пастельно-коричнева. Дуже подобаються салатові, рожеві, бордові, коричневі та навіть чорні будівлі. Майже на кожному домі присутня цікава ліпнина. І леви, леви, леви!...


translate

Продолжаю радовать новыми для вас фотографиями из Львова. На этот раз я расскажу вам о львовской архитектуре. Именно из-за нее мне больше всего хотелось побывать там.

Львов, он какой-то дремуче-коричневый. Оказавшись в нем, кажется, что ты в каком-то старинном городе где-то лет 400 назад. Архитектура в нем насквозь пропитана историей. Очень много старых зданий и домиков. Ведь именно этим он и славится. А благодаря тому, что Львов очень плотно застроен, и улочки в нем достаточно узкие, возникает такое приятное ощущение уюта и защищенности.

Мне очень понравилось то, что почти все главные достопримечательности архитектуры сосредоточены в центре города. Можно бесконечно ходить по улицам и наслаждаться замечательной атмосферой, старинными постройками и хорошей музыкой. Я обожаю ту цветную гамму, которая преобладает во Львове, такая нежно - пастельно-коричневая. Очень нравятся салатные, розовые, бордовые, коричневые и даже черные здания. Почти на каждом доме присутствует интересная лепнина. И львы, львы, львы!...



#nowplay: David Garrett – Sandstorm

5 коментарів:

  1. Очень красивый город! Всё мечтаю туда съездить... нужно будет обязательно в следующий раз! Спасибо за фото-вдохновение!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Эта поездка будет замечательная, ведь Львов просто завораживает! =)

      Видалити
  2. Awesome outfit and cool pics
    :D Nice blog!!

    http://heyhadrien.blogspot.com/2014/02/weekend-pics.html

    ВідповістиВидалити
  3. Я ездила во Львов в октябре прошлого года) Там прекрасно! Как раз попала на фестиваль сыра и вина.

    ВідповістиВидалити