Хочу поділитися способом приготуванна кави з повітряним зефіром - маршмеллоу. Він додає каві особливого смаку.
Тож, що потрібно, для приготування такої кави:
- Розчинна кава
- вершки(за бажанням)
- цукор(за бажанням) краще без нього, бо зефір теж солодкий ;)
- маршмеллоу.
Каву насипати в чашку, залити окропом, додати вершки. Зверху покласти декілька маршмеллоу. Коли він розтопиться, легенько перемішати каву чайною ложечкою. От і все. Духм'яна кава готова. Смачного! =)
Маршмеллоу буває різних смаків, цього разу, в мене з полуницею :) Коли він розтоплюється, то перетворюється на солодку, густу пінку^^
Немає коментарів:
Дописати коментар