субота, 15 січня 2011 р.

Кава з маршмеллоу.

Сиджу, смакую кавою :)
Хочу поділитися способом приготуванна кави з повітряним зефіром - маршмеллоу. Він додає каві особливого смаку.
Тож, що потрібно, для приготування такої кави:





















 - Розчинна кава
 - вершки(за бажанням)
 - цукор(за бажанням) краще без нього, бо зефір теж солодкий ;)
 - маршмеллоу.

Каву насипати в чашку, залити окропом, додати вершки. Зверху покласти декілька маршмеллоу. Коли він розтопиться, легенько перемішати каву чайною ложечкою. От і все. Духм'яна кава готова. Смачного! =) 
Маршмеллоу буває різних смаків, цього разу, в мене з полуницею :) Коли він розтоплюється, то перетворюється на солодку, густу пінку^^

Немає коментарів:

Дописати коментар