пʼятницю, 30 листопада 2012 р.

Gothic architecture.

Photobucket
Photobucket

Привіт, хочу відписатись, що зі мною усе добре. Я повністю зараз занурена в навчання. З вівторка у мене почнеться сесія, вона для мене перша, тому я трохи нервую :))
І до речі є декілька причин, чому я втратила спокій від навчання. А се тому, що на лекціях з історії мистецтв ми вивчаємо масу цікавого, але останні з них були найкращими. Ми почали вивчати епоху Середньовіччя і готичний стиль просто причарував мене. Я дивлюся на ці прекрасні собори, які будувалися в ту епоху і просто закохуюся в них. Просто шалено хочу побачити їх в реальності. Особливо ті, що є у Франції, а також Міланський собор. Прошу вам теж помилуватися ними. А чи подобається вам така архітектура?
translate 
Привет, хочу отписаться, что со мной все хорошо. Я полностью сейчас погружена в учебу. Со вторника у меня начнется сессия, она у меня первая, поэтому я немного нервничаю :)) И кстати, есть несколько причин, почему я потеряла покой из-за учебы. А это потому, что на лекциях по истории искусств мы изучаем массу интересного, но последние из них были самыми лучшими. Мы начали изучать эпоху Средневековья и готический стиль просто очаровал меня. Я смотрю на эти прекрасные соборы, которые строились в ту эпоху и просто влюбляюсь в них. Просто безумно хочу увидеть их в реальности. Особенно те, что у Франции, а также Миланский собор. Прошу вам тоже полюбоваться ими. А нравится ли вам такая архитектура?
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 коментарі:

  1. обожаю готическую архитектуру. Моя мечта увидеть собор Дуомо в Милане.

    ВідповістиВидалити